Foto-Video: Tragedie la Leţcani. Un autobuz s-a răsturnat peste un microbuz

0
4186

UPDATE: Încă 2 persoane implicate în accidentul de la Leţcani au decedat.

De asemenea, un bărbat de 35 de ani a suferit un politraumatism, șoc hemoragic şi ruptură de splină. El a fost dus în sala de operaţie.

Un pacient de 43 de ani a suferit o fractură de antebraţ şi gambă stângă, el fiind internat în UPU. Cei trei erau pasageri în microbuz.

Din autobuz, o femeie de 35 de ani, medic în Bacău, a suferit un traumatism la coloană şi abdomen, fiind internată la ATI pentru o intervenţie chirurgicală.

Alţi doi bărbaţi cu contuzii la membrele inferioare, stabili şi conştienţi au fost internaţi la UPU Spitalul Militar.

Un accident grav a avut loc în acestă dimineaţă la intrarea în Letcani. Soferul unui TIR care venea dinspre Bogonos a  intentionat să intre pe drumul european şi fiindcă nu s-a asigurat, a intrat într-un autobuz care circula regulamentar spre Târgu Frumos. Acesta  a fost azvarlit intr-un microbuz Opel Vivaro, unde a ramas pe o parte, peste microbuz.

Din primele cercetări rezultă că 13 persoane au fost rănite, iar soferul microbuzului a decedat. De asemenea, unul dintre cei raniti a intrat in stop cardio respirator. Printre răniţii transportati la spital se numără 5 bărbaţi cu vârste de 39, 44, 29, 30, 43 şi o femeie de 35 ani. Şoferul decedat era în vârstă de 55 de ani. A fost activat planul rosu de interventie.

Cercetarile continua pentru stabilirea cauzelor.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here