Primarul Mihai Chirica , declarat pozitiv COVID

0
308

Primarul Mihai Chirica a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta este asimptomatic, starea sa de sănătate fiind una bună, dupa cum a declarat insusi primarul.

Într-o declaraţie făcută, edilul a explicat că în aceste momente cazurile de îmbolnăvire din Primărie au fost izolate şi că funcţionalitatea administraţiei nu este în pericol.

Procentul cazurilor de infectare cu COVID-19 este unul redus în Primăria Iasi, tinand cont de numărul de angajaţi ai institutiei. Mihai Chirica a declarat că sunt 4 persoane depistate pozitiv la infectarea cu COVID-19, fiind vorba despre  viceprimarul Gabriel Harabagiu, 2 angajati de la Direcţia tehnică şi Directorul de comunicare.

“Dragi ieșeni,

Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.

Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți, feriți-vă de boală și nu uitați că sănătatea e un dar.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, se arata in  declaratia primarului Mihai Chirica.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here