Un nou primar la Mogoșești-Iași

1
702

De astazi, la Mogoșești-Iași si-a preluat atributiile noul primar ales la alegerile de la sfarșitul lunii septembrie. Este vorba de Rodica Popa, de profesie asistentă medicală la dispensarul din comună si membru marcant al filialei iesene a PNL. La depunerea jurământului pentru preluarea mandatului a fost prezent Costel Alexe, presedintele PNL Iasi si noul presedinte ales al Consiliului Judetean Iasi.

“Atunci când văd oameni determinați ca Rodica Popa reușind, îmi dau seama cât de mult se schimbă comunitățile și că cetățenii își doresc din ce în ce mai mult reprezentanți corecți, care să le apere cu tenacitate interesele. Am susținut întotdeauna o politică a meritocrației, care pune în valoare omul, competența și caracterul său. Acest model s-a aplicat și în cazul Rodicăi Popa, un Primar care a câștigat pe merit încrederea și votul concetățenilor săi.

Le felicit cu toată sinceritatea, atât pe Rodica Popa, cât și pe celelalte două colege ale mele, Alina Apostol, primarul comunei Ciortești și Elena Curcudel, primarul comunei Mironeasa pentru reușita extraordinară de a-și mobiliza comunitățile în virtutatea unui scop comun. Multă putere de muncă și proiecte de succes, dragi colege!” – a declarat Costel Alexe.

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here