VIDEO: Năravul din fire n-are lecuire! Mașina ISJ Iași, taxi pentru copilul inspectoarei generale

5
6517

UPDATE: „I s-a solicitat inspectorului școlar general, din Iași o informare scrisă cu privire la situatia apărută în presă la adresa sa. Ulterior se va analiza situatia creată, iar Ministerul Educatiei si Cercetării va prezenta un punct de vedere”, a declarat Cristian Tanase, purtătorul de cuvânt al ministerului.

Năravul din fire n-are lecuire i se potrivește de minune și inspectoarei generale a ISJ Iași, Genoveva Farcaș. Aceasta folosește, în continuare și fără nici o jenă,  mașina inspectoratului pe post de taxi să-și care copilul la și de la școală. Spre deosebire de altă dată, atunci când șoferul instituției era folosit și pe post de  dădacă, în ultima vreme Genoveva Farcaș se ocupă personal, în timpul serviciului evident, de transportul moștenitorului familiei.

Așa cum se vede și din filmarea de mai jos, inspectoarea generală, Genoveva Farcaș și-a luat copilul de la Școala „Titu Maiorescu„, din Cantemir și l-a urcat în mașina instituției ca și cum e ceva firesc, moral și legal.

În încercarea reporterilor Jurnalul Ieşean de a obţine un punct de vedere de la Genoveva Farcaş, aceasta nu a răspuns apelurilor. Poate ne raspunde ministra Monica Anisie dacă tot zicea că trimite la Iaşi o anchetă privind comportamentul unui învăţător violent. Să nu facă echipă două drumuri la Iaşi… .

 

Genoveva Farcaș are slugi care-i duc copilul la școală cu mașina inspectoratului

17.09.2020

Astazi, soferul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi a fost filmat pe post de dadaca, ocupandu-se de preluarea si transportul la si de la scoala al copilului inspectoarei generale Genoveva Farcaş. Drumul catre  Scoala Generală „Titu Maiorescu” si spre casa a fost parcurs cu masina institutiei si bineinteles ca soferul se afla in timpul programului.

De mentionat ca inspectoarea generala Genoveva Farcas a mai fost acuzata si anul trecut ca folosea in interes personal o masina aflata in leasing operational pe un proiect cu fonduri europene in care nu detinea nicio calitate si deconta bani pentru deplasari din bugetul proiectului. De asemenea, nici soferul nu avea dreptul sa foloseasca acel autoturism, un SUV marca Suzuki Grand Vitara. La acel moment, Genoveva Farcaş a negat evidentele, dand vina pe atacuri politice.

Si cum naravul din fire n-are lecuire, zice-o vorba din popor, Genoveva Farcas confunda o institutie de interes public cu un butic personal, cerandu-le, insa, altora sa respecte legile in vigoare. În încercarea reporterilor Jurnalul Ieşean de a obţine un punct de vedere de la Genoveva Farcaş, aceasta nu a putut fi contactată. Reprezentanţii ISJ eu refuzat să comenteze acest aspect. „Eu nu mă pronunţ!”, a spus Antonina Bleorţ, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

5 COMENTARII

  1. Dar ce e singura care foloseste masina institutiei in interes personal? Si directorul de la CCD Iasi face fix acelasi lucru si asat nu ar fi singurul abuz, dar e tinut in functie de Minister…nu stim de ce , competente nu are de niciun fel…dar deh…..pana cand????

  2. Dar ce e singura care foloseste masina institutiei in interes personal? Si directorul de la CCD, Silviu Iordache Iasi face fix acelasi lucru si asta nu ar fi singurul abuz, dar e tinut in functie de Minister…nu stim de ce , competente nu are de niciun fel…dar deh…..pana cand????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here