Primarul Mihai Chirica: Alegerile locale au trecut, iar ieșenii au ales echipa câștigătoare

0
569

Primarul reales al Municipiului Iași, Mihai Chirica, președintele Organizației Municipale PNL Iași, transmite public mulțumiri ieșenilor pentru încrederea acordată Partidului Național Liberal la alegerile locale. În acest sens, PNL se consolidează drept singura variantă politică pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, care poate garanta punerea în practică a marilor proiecte de investiții necesare Iașului și întregii regiuni Moldova.

„Alegerile locale au trecut, iar ieșenii au ales echipa câștigătoare: primarul Municipiului Iași, președintele Consiliului Județean Iași și Partidul Național Liberal. Victoria de pe 27 septembrie este doar primul pas: pe 6 decembrie, în condiții grele de pandemie, dar necesare pentru democrație au loc alegeri parlamentare. Ieșenii au validat lista de proiecte asumate de echipa noastră: Spitalul Regional de Urgențe, Autostrada A8, centura ușoară a Municipiului Iași sau Centrul Regional Sportiv ce conține sala polivalentă și un nou stadion modern. Pentru toate acestea, avem nevoie de o susținere politică solidă la București, avem nevoie de o echipă puternică de parlamentari PNL, avem nevoie de un Guvern condus de liberali, în tandem cu președintele Klaus Iohannis”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Cu atât mai mult, este nevoie de solidaritate și de unitate în echipă, în lupta cu PSD. De aceea sunt regretabile derapaje democratice precum cel de la Timiș, unde un membru PNL, apropiat al fostei administrații locale Timișoara, a lansat un atac antisemit și nedemn la adresa președintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban și noului primar al Timișoarei, Dominic Fritz.

„Condamn ferm și public aceste manifestări antisemite și nedemne de România europeană a anului 2020. Le cer colegilor din PNL să ia măsura imediată a excluderii din partid a individului care, deși infiltrat în rândurile noastre, amintește mai mult de PRM și de metodele comuniste de înfierare”, a mai spus Mihai Chirica, președintele PNL Municipiului Iași.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here