Costel Alexe a început schimbările. Un nou director la Spitalul de Pneumoftiziologie

0
1660

Intrat în atributiile de presedinte al Consiliului Judetean, Costel Alexe a început analiza activitatii din unitatile subordonate si a trecut la masuri. Astfel ca începând de ieri, la conducerea Spitalulului de Pneumoftiziologie se află medicul Adrian Radu Crişan Dabija. Acesta s-a ocupat cu succes încă de la inceputul pandemiei secţia de COVID-19 a spitalului. Schimbarea a venit după ce fostului director, conf.dr. Cristina Grigorescu i-a expirat mandatul.

“Voi avea aceeaşi prioritate pe care am avut-o tot timpul şi pe care a avut o spitalul, cea de a trata bolnavii şi de a-i pune pe primul loc. Pentru asta suntem puşi aici. Pentru a face bine, pentru a duce actul medical la cel mai înalt nivel, şi pentru a trata bolnavii, deocamdată doar pe cei de COVID-19, pentru că suntem spital de fază II, dar şi bolnavii de pneumologie, pentru că spitalul de fapt asta tratează, şi trata până la pandemie. Deci vom menţine în continuare celelalte secţii. Noi suntem un centru de referinţă pentru bolile respiratorii din Moldova, şi aşa vom rămâne. Suntem într-un centru universitar, suntem într-un spital clinic, şi avem această datorie faţă de societate şi, înainte de toate, faţă de pacienţii noştri. Subliniez faptul că vom face din bine în mai bine, adică vom merge pe linia începută exemplar de doamana manager Cristina Grigorescu”, a declarat dr. Radu Crişan.

 “Trebuie să vă spun un singur lucru: e greu să găseşti un spital din România care să nu aibă nevoie de reabilitare. Şi asta din toate punctele de vedere, nu neapărat din punctul de vedere al infrastructurii. Eu sunt sigur că, împreună cu autorităţile, vom găsi cele mai bune soluţii tocmai pentru a atinge acest obiectiv”, a mai spus dr Radu Crişan.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here