FOTO-VIDEO: Incendiu devastator într-un apartament de pe Șoseaua Nicolina

0
866

Un incendiu puternic a izbucnit în această după-amiază într-un apartament situat pe Șoseaua Nicolina, după Rond Vechi. La fața locului au fost dirijate 6 ASAS și 2 EPA. !6 locatari au fost evacuați. Apartamentul care a luat foc este locuință socială în care locuiește o mamă cu fetița bolnavă.

În momentul izbucnirii incendiului, cele două erau în apartament. „Eram în casă cu fetița, iar în cealaltă cameră, pisica, care a început să miaune. Când am deschis ușa s-a format curent și atunci a luat foc și mai tare după care s-au auzit bubuituri. Am aruncat cu un lighean cu apă. De frică nici nu am aprins lumina și nu vedeam în jur. Prima dată m-am dus după fetiță. Vecinii au anunțat pompierii”, a declarat locatara apartamentului cu pricina.

Vecinii susțin că anul trecut a mai avut loc un incendiu în aceeași locație. „Și anul trecut a fost un incendiu în același apartament. Nu știm ce să ne mai facem. Ni se degradează apartamentele”, ni s-au plâns un vecin. Pompierii susțin că bubuiturile s-au auzit de la niște tuburi cu spray. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here