Circăreală creată de o pretendentă la fotoliul de senator de Iași. A fost nevoie de mascați să scoată „delegația” în afara porții

1
660

Astăzi, curtea spitalului COVID de la Lețcani a fost  locul potrivit pentru campanie electorală pe scenariu de circ al unei avocate de la București,  Sosoaca pe numele său, care dorește musai să fie senator de Iași. Și dacă la București are concurență serioasă în urlat (că mai sunt vreo 2-3 care umblă după miniștri pe stradă și fac panaramă), s-a gândit să încerce la Iași că e lume mai liniștită și se găsesc și creduli destui. Și a găsit și subiect de campanie, mai ales că tocmai ce intrase în curte ministrul Sănătății, Nelu Tataru însoțit de președintele CJ, Costel Alexe si de prefectul Marian Grigoraș. Înainte cu vreo oră, avocata de București fusese în piața Alexandru cel Bun, unde avusese un program în stilul inconfundabil, așa cum de altfel  a făcut și de Sfânta Parascheva. Programul de piață a continuat și la Spitalul Lețcani, urăturile fiind îndreptate și spre presa care nu a băgat-o în seamă pe cât ar fi vrut. Și din una-n alta, a fost chemată Politia, jandarmii și mascații. Să vadă și ei programul preCraciun. Și l-au văzut timp de vreo oră, cu răcnete, jigniri, explicații puerile (că ar fi venit să se testeze la Lețcani), program de campanie electorala la limita inferioara a discursului politic.

În final, mascații au escortat-o  prin curte pe candidata la Senatul României, lașând-o în afara porților  împreună cu susținătorii cu care venise. N-am aflat încă despre procesele verbale ce se impun în asemenea cazuri.

Oare, chiar suntem blestemați noi,ieșenii, de  se reped să ne reprezinte tot felul de specialiști  veniți de la capitală sau cine știe de pe unde și se autointulează salvatorii Iasului? Că am tot avut pe liste de ăștia care a doua zi după alegeri au și uitat unde e Iasul.

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

  1. Circareasa asta vrea senator de Iasi? I-auzi ia….Pai am avut o Scanteie (care mai vrea o data), un Varujan, un Banicioiu, etc. Asa si ce-au fact pentru Iasi? Acum vrea paparuda asta care instiga la nerespectarea legilor. Va dati seama cine vrea sa ne reprezinte? Adevarat blestem pe capul nostru de cativa ani incoace.
    Ia-ti femeie circarii si du-te …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here