În decembrie nu vor exista concerte, târguri de iarnă și nici Oraşelul copiilor

0
388

Primarul Mihai Chirica a făcut declarații astazi cu privire la manifestările de pe data de 1 Decembrie, dar și despre sărbătorile de iarnă. Astfel, in luna decembrie a acestui an nu vor exista concerte, târguri de iarnă, evenimente de tot felul care in alti ani marcau venirea sărbătorilor de iarna.

„Sărbătorile de iarnă vor fi şi ele prejudiciate de pandemie, din păcate. Eu cred că aceasta pandemie a lovit cel mai mult în tânăra generaţie, nu şcoală, nu sărbători, nu vacanţă. Numai NU au avut bieţii de ei. Vom orna oraşul, vom porni iluminatul festiv de sărbători pe data de 1 Decembrie, de ziua naţională a României. Pe care vrem să o şi marcăm într-un mod aparte având în vedere şi vremurile pe care le trăim. Nu va mai fi Orăşelul Copiilor, nu facem târguri de iarnă, încercam să respectăm toate aceste măsuri de izolare socială şi vom recupera, dacă se va putea”, a declarat Mihai Chirica.

Cat priveste Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie 2020 se va intona doar imnul național în fața Palatului Culturii și se va arbora drapelul național. Nu va exista nici fanfară și nici paradă militară. Așadar, primarul Chirica a relatat că atât timp cât unitățile de învățământ sunt închise, nici evenimente nu vor avea loc.

„Pentru ziua de 1 Decembrie vom avea în vedere arborarea steagului naţional şi intonarea imnului în faţa Palatului Culturii, într-un cadru restrâns. Nu va fi fanfara, ci de pe un dispozitiv electronic audio. Vom pune în evidenţă faptul că este ziua noastră naţională. Vom pune în cutiile poştale imnul naţional, să ştie ieşenii că este ziua noastră naţională şi vom încerca să facem foarte multe evenimente online, în special pentru tânăra noastră generaţie. Nu va fi nici parada militară de niciun fel, nu scena, nu discursuri, nu vom face absolut nimic. Atât timp cât şcoala nu funcţionează, nu ne permitem să organizăm niciun fel de eveniment”, a precizat primarul Mihai Chirica.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here