Actrița Draga Olteanu Matei – în comă la UPU Iași

0
957

UPDATE: Actriţa Draga Olteanu Matei este conştientă, iar echipa medicală de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hepatologie spera intr-o evolutie buna.

„Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI. Sperăm ca evoluţia să fie una favorabilă. Doamna are şi altă patologie. Are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine care trebuie evaluate şi tratate în continuare „, a precizat dr. Diana Cimpoeşu

—————————————————————————————————

În această seară, actrița Draga Olteanu Matei a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

Potrivit dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, Draga OIteanu Matei este în comă, cu hemoragie digestivă.

Draga Olteanu Matei, care are 87 de ani, este foarte cunoscuta publicului din cele 90 de filme, peste 50 piese de teatru și 100 roluri de televiziune.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here