Alegeri parlamentare 2020! Costel Alexe și Mihai Chirica fac primele declaraţii

0
568

Acum, după ce procesul de votare s-a încheiat, la sediul PNL Iași sunt toţi candidatii aflati pe listele de parlamentari, primarul  Mihai Chirica și președintele Consiliului Judeţean Iași, Costel Alexe.

Desi exit-poll-ul da PSD-ul ca fiind pe primul loc, Costel Alexe este convins ca PNL este castigator.

„Pentru că astăzi, dupa acest exit-poll, PNL va fi câştigătorul acestor alegeri, la sfârşitul zilei. Ne-am bătut pentru democraţie şi eu şi PNL, dacă ar fi să ne comparăm cu 2016, PNL a câştigat alegerile în judeţul Iași. Trimitem cea mai puternică echipa de parlamentari. Al doilea obiectiv este că ne-am bătut pentru dezvoltare. Ieşenii au ales PNL-ul ca fiind singura soluţie pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus. Trebuie să vă spun că la capătul acestor ani grei, PNL a căpătat victorii. Victoria aceasta confirma că PNL este singura soluţie de dezvoltare a acestei regiuni. Le mulţumesc candidaţilor PNL, tuturor celor 5 deputaţi şi 2 senatori. Vreau să le mulţumesc tuturor primarilor din judeţul Iaşi, indiferent de culoarea politică. Vreau să le mulţumesc tuturor ieşenilor care au mers la vot şi au votat.  Votul ne responsabilizează ca împreună cu Mihai Chirica ca Iașul să aibă toate proiectele propuse. Vreau să vă spun ca USR este marele pierzătorn. Nu pot să nu remarc că astăzi, dupa atâtea luni de atacuri exclusiv la PNL, în loc să vină cu proiecte pentru ieşeni, au atacat în mod sistematic partidul PNL, astăzi alianţa USR-PLUS rămâne, din păcate la acelaşi mic scor pe care l-au avut în 2016. Este un mesaj clar dat de ieşeni, un mesaj că oamenii au nevoie de lideri şi de parlamentari care să implementeze proiecte şi să nu caute circ electoral”,  a declarat Costel Alexe.

După afişarea primelor rezultate exit-poll, primarul municipiului Iași face o scurta declaratie.

„Vreau să mulţumesc tuturor ieşenilor care şi-au exprimat dreptul şi obligaţia morală de a vota. Am să trag o singură concluzie. România va face o guvernare de dreapta. Împreună cu celelalte formaţiuni de dreapta începem să guvernăm şi o vom face bine. PNL a spus de la început că va guverna România şi cu pierderile politice pe care şi le-a asumat şi din aceste perspective trebuie respectat. A condus tara în cea mai grea perioadă din ultima suta de ani. Vreau să mulţumesc echipei care a contribuit la această victorie, este echipa care a stat pe teren, este echipa care s-a dus din casă în casă. Vreau să garantez că cei 7 parlamentari care se vor duce către Parlament vor lupta pentru Iași, pentru ieșeni. Ne vor aduce informaţii în timp şi vor încerca să aducă în Plenul Parlamentului cele mai bune proiecte. Mulţumesc pentru felul în care aţi prezentat această campanie. Speram că în următorii 4 ani, România să facă ceea ce a promis: să se dezvolte şi să intre în rândul ţărilor respectate. Mulţumesc”,  a declarat primarul Mihai Chirica.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here