Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru, declarații în sediul PSD Iași

0
491

La sediul PSD Iași, Marius Ostaficiuc  și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru au dat de declarații în contextul rezultatelor alegerilor parlamentare 2020.Tudor Ciuhodaru: Este nevoie de deschiderea piețelor

„Le mulțumesc ieșenilor care au avut curaj în aceste clipe de pandemie. Au avut ce alege. Au avut de a alege între cei care au băgat România într-un an la terapie intensivă, la ATI adică la austeritate, tăieri și îmbolnăviri,dar și cei care au oferit de fiecare dată prosperitate, sănătate și dezvoltare. Nouă ne pasă de oameni. Dacă se poate, am vrea ca prima măsură să fie luată în ceea ce privește testarea extinsă de care vorbim de atâta timp, ca să ieșim din criza sanitară. Este nevoie de deschidreea piețelor, HORECA este importantă si redeschiderea școlilor. Noi am dovedit că se poate și că soluția sănătoasă suntem noi”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

„La nivel național, într-adevăr, Partidul Social Democrat a obținut o mare victorie. Așteptăm rezultatele la nivelul județului Iași, în speranța că ne vom apropia de acest rezultat obținut la nivel național. Ieșenii și-au dat seama despre ceea ce înseamnă Guvern incompetent și de faptul că acest Guvern nu a reușit să ducă la îndeplinire aproape mai nimic. Și-au dat seama că noi suntem soluția sănătoasă, că noi suntem cei mai buni. Chiar dacă nu suntem perfecți, noi suntem cei mai buni”, a precizat Marius Ostaficiuc.

Rezultate EXIT-POLL la alegerile parlamentare 2020

La Camera Deputaților, rezultatele sunt următoarele:

PSD – 30,5%

PNL – 29.0%

USR – 15,9%

UDMR – 5,7%

AUR – 5,2%

PRO România – 5%

PMP – 5%

PER – 1,2%

PPUSL – 1,1%

Altul 1,4%

Pentru Senat:

PSD – 30,6%

PNL – 29.1%

USR – 16,4%

UDMR – 5,7%

AUR – 5,3%

PRO România – 5%

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here