O gloată de golani de la Domniţa intră peste oameni in casă! Poliţia aşteaptă… moarte de om!

2
2010

Zona Domnița-Tibana este cunoscută că fiind una cu infracționalitate crescută, atât pe zona furturilor forestiere, cât și a faptelor cu violență între localnici. Însă, în ultima vreme, scandalurile și încăierările în localitatea Domnița au luat amploare, ajungându-se ca indivizii puşi pe fapte rele să dea buzna în casele oamenilor, și, efectiv, să le rupă oasele. Pe 19 decembrie, pe la ora 19,00, mai mulți indivizi, unii încă minori, au intrat  în casă peste familia Alexandru și Maria Vasilică și i-au luat la bătaie de față cu cei patru copii, trei dintre ei fiind minori. Oamenii au fost loviți fără milă. Alexandru a fost lovit cu un „box” după cap și la maxilar, l-au doborât pe podea și i-au rupt mâna. Ulterior, gașca de bătăuşi a fugit, iar unu dintre copii a sunat la 112. A venit Salvarea și i-a luat la spital, pe Alexandru și pe băiatul de 16 ani. Deși s-a sunat de mai multe ori la 112, mai ales că gașca de bătăuși stătea în sosea, în faţa casei, Poliția a venit după ora 1:00, noaptea. A venit și a două zi după ce Alexandru și copilul s-au întors acasă de la UPU și li s-a spus să-și scoată certificat medico-legal.

„Ne-am trezit seara, după ora 7, cu un grup de 7-8 inși peste noi în casă, urlând că ne omoară și au sărit pe noi. Mi-au dat cu ceva metalic în cap, după cap, am căzut rapid la podea și m-au apucat de mâini, cred că au vrut să mă scoață din casă să mă bată afară, în curte. N-au reușit și în timp ce mă tot loveau mi-au rupt mâna. Au început copiii să tipe, nevasta și ea avea hainele rupte, iar ei au ieșit pe ușă și au fugit pe şosea. Acolo au stat multă vreme, chiar si când era Salvarea la noi. A sunat băiatul de mai multe ori la 112, i s-a zis că o să vină un echipaj. Noi am plecat cu Salvarea la UPU și polițiștii au ajuns tărziu, după miezul nopții. La o săptămână l-au bătut și pe cumnatul meu în poarta casei, are mâna ruptă în două locuri. E ceva de groază cu tinerii ăștia, unii minori, au ajuns să intre peste lume în casă. Eu am fost la IML cu toate actele pentru certificat medico-legal. Poliţia să-i ia la întrebări pe toți, să spună cine i-a instigat, cine i-a plătit. Eu am informaţii că fosta nevastă e implicată, se cunoaşte cu ei. A spus prin localitate că ii pare rău ca nu m-au omorât de Sărbători. Eu am informat Poliţia”, a declarat Alexandru Marineţ, victima bătăușilor.

Poliţiştii au comunicat doar că s-a deschis dosar penal pentru violare de domiciliu și lovire

Cu toate acestea, bătăuşii sunt în continuare în libertate, iar în orice moment pot produce o tragedie. Mai mult, potrivit localnicilor, agresorii umblă pe uliţe înarmați ca și până acum. În urmă cu trei seri au atacat din nou: l-au bătut la poarta casei pe Florin Pătrașcu, cumnatul lui Alexandru, probabil că l-a confundat cu cel pe care îl bătuseră în casă pe 19 decembrie. În urma agresiunii, Florin se afla acum cu mâna în ghips, cu dublă fractură. În loc să se ia măsuri rapide, Poliția așteaptă certificate medico-legale, asta în condiţiile în care oricând conflictul poate degenera într-o tragedie. Așa cum s-a menționat, din gruparea de bătăuși fac parte și minori de 16-17 ani, care acum ar fi trebuit deja să facă obiectul unei anchete sociale de către DGASPC Iași și luate măsurile ce se impun în asemenea cazuri. A făcut Poliția demersuri în sensul informării DGASPC despre faptele comise de minorii nesupravegheați de părinți?

Fosta nevastă, „INTERLOPA” de Gârbeşti?

În ceea ce priveste motivul ce a făcut  ca Alexandru să fie victima acestor insi, reporterii Jurnalul Ieşean (www.jri.ro) au aflat că fosta lui nevastă ar fi „comandat” bătaia în semn de răzbunare.

„Andreia Marineţ  transmite amenințări la adresa fostului soţ că îl va aduce în scaun cu rotile, că îl va face să mănânce cu paiul şi să se târască pe coaste, şi-a arătat bucuria că a fost bătut şi ca s-a ales cu mâna fracturată. A spus că a plătit gașca de bătăuși de la Domnița să-l omoare pe fostul soţ”, ne-a spus o cunoştinţă a victimei care stie multe detalii. Față de aceste amenințări și afirmaţii, Poliția şi Parchetul ar trebui să ia măsuri urgente până nu se întâmplă o tragedie.

Reporterii Jurnalul Ieşean (www.jri.ro) au încercat să afle şi punctul de vedere al persoanei acuzate că a instigat bătăusii, însă nu a răspuns la niciunul din numerele de telefon pe care le-au fost furnizate.

Vom reveni cu amănunte.

 

Comentarii:

2 COMENTARII

  1. Asta e panarama aia de-a lu Buzdugan de la Garbesti care are 7 copii pe care i-a luat Protectia Copilului si care a vrut sa dea un copil la canadienii care veneau cu ajutoare la scoala. Stie si primarul Rotaru si Ovidiu, dar au interes sa o acopere, Nu se gandesc la copii . La puscarie e locul ei.

  2. Astia au intrat peste oameni in casa si n-au fost arestati? Au mai ajuns sa-i rupa mana altui om si Politia tot nu a luat nici o masura impotriva lor? Procurorul de caz nu i-a arestat inca? Betivanca aia care o stiu 3 sate prin imprejur de poama buna ce e mai e in libertate? Rasul ala de femeie are gloata de batausi, niste alcolisti ca si ea. La puscarie toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here