Doi ieșeni au fluturat un pistol pe străzile din Oradea. Au fost căutați cu un elicopter și 6 mașini de poliție

0
796

O tânără șoferiță, originara din Oradea, a sunat la 112 în aceasta seara pentru a sesiza că a fost amenințată cu pistolul de un bărbat aflat la volanul unui Land Rover. Incidentul a avut loc în zona centrală a orașului Oradea în jurul orei 18:00. Polițistii au pornit imediat căutările, folosind 6 auto și un elicopter.

„La ora 17:55, IPJ Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgență, de o femeie de 31 de ani din Oradea, care a reclamat că în urma unei șicanări pe care tocmai a avut-o în trafic cu ocupanții unui autoturism, în zona parcului 1 Decembrie din Oradea, unul dintre aceștia ar fi amenințat-o cu un pistol. Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Oradea au depistat în trafic autoturismul respectiv, pe care l-au oprit în Piața Unirii, la aproximativ un minut de la primirea apelului de urgență. Polițiștii orădeni i-au identificat pe cei doi ocupanți al autoturismului oprit ca fiind doi tineri de 26 și 21 de ani, ambii din comuna Balș, județul Iași„, a declarat Alina Fărcuță, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Aceasta a mai precizat că atât șoferul, cât și celalalt ocupant al Land Rover-ului au fost duși la secția de poliție, iar în autoturismul ieșenilor  a fost descoperit un pistol, aparent de tip air-soft, care urmează să fie expertizat. Polițiștii orădeni s-au autosesizat în cauză și au întocmit pe numele șoferului de 26 de ani, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

(Foto:Richard Balint Oradea)

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here