Primarul Chirica va avea o întâlnire cu directorii școlilor din Iași în contextul reluării cursurilor

0
528

Începutul noului an și preconizata redeschidere a școlilor în data de 8 februarie reprezintă premisele unei discuții aplicate pe tema modului de desfășurare a actului educațional ieșean în anul 2021. În acest sens, primarul Mihai Chirica a adresat directorilor de școli din Iași invitația de a participa în zilele de miercuri, 3 februarie și joi, 4 februarie 2021 la discuții pe această temă, ce se vor desfasura în Sala „Vasile Pogor” a Primăriei, începând cu ora 12.00.

Unul dintre subiectele principale ale discuțiilor îl va constitui identificarea priorităților școlii ieșene în contextul elaborării proiectului de buget consolidat al municipiului Iași pe anul 2021.

O altă temă deosebit de importantă va privi abordarea strategiilor de lucru ale instituțiilor de învățământ preuniversitar din Iași în condițiile speciale impuse de către pandemie. Si nu în ultimul rând, vor fi analizate beneficiile, dar și posibilele neajunsuri care privesc redeschiderea școlilor în data de 8 februarie 2021, pentru a preîntâmpina orice situație care ar putea pune în pericol desfășurarea firească a cursurilor, totul în spiritul protejării elevilor și profesorilor.

 

 

 

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here