Şefii CJ Iași caută bani pentru proiectul de modernizare a Aeroportului

0
642
In cursul zilei de astăzi, sefii Consiliului Județean  împreună cu preşedintele Consiliului de Administraţie al RA Aeroportul Iași, Alexandru Anghel și cu directorul general, Vasile Stoicea, au participat la Ministerul Transporturilor la o întâlnire cu echipa de proiectanți si consultanți responsabilă de gestionarea contractului de servicii. Scopul a fost acela de a  pregăti proiectul de modernizare a Aeroportului Internațional Iași, prin dezvoltarea și extinderea infrastructurii aeroportuare.
Conducerea CJ a organizat în ultimele două săptămâni mai multe întâlniri de lucru atât cu reprezentanții aeroportului, cât și cu cei ai Ministerului Transportului, pe tema oportunităților de finanțare ce pot fi accesate pentru a continua procesul de modernizare a aeroportului, ca obiectiv strategic județean și regional.
În cadrul întâlnirii, presedintele CJ, Costel Alexe si vicepresedintele Marius Danga împreună cu echipa de proiectanți au realizat o evaluare a progresului înregistrat, cu scopul de a crește ritmul de implementare a serviciilor, astfel încât proiectul să fie depus în termenii stabiliți de Ministerul Transportului și Organismul Intermediar pentru Transport in vederea  obținerii finanțarii prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM 2014-2020).
„Suntem foarte dedicați acestui proiect și vom asigura tot sprijinul pentru ca aeroportul să aibă o infrastructură modernă și să deschidem calea către conectarea Iașului cu metropolele europene”, a declarat presedintele CJ, Costel Alexe

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here