Încep înscrierile candidaților pentru admiterea în școlile de agenți de poliție

0
356

Începând cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

 Depunerea documentelor, în format complet, pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie 2021.

Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale de selecţie (în perioada 18-24 martie 2021), iar susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la unităţile de selecţie, la data de 27 martie 2021.

Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape.

Puteți candida pe cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 200 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În acest an, candidații vor fi repartizați pentru evaluarea performanței fizice pe centre zonale, în funcție de domiciliu, indiferent de opțiune.

Astfel, candidaţii înscrişi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi vor susţine proba de evaluare a performanţei fizice la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,, Petru Rareş” Fălticeni.

 

Toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere și probele de concurs se regăsesc aici:

https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here