Tânăr din Ruginoasa omorât în Italia. Familia cere ajutor!

0
369

Un tânăr în vârstă de 36 de ani din Ruginoasa, judetul Iasi a fost omorât pe o stradă din Italia. Tragedia a avut loc în urma cu 2 nopti. Andrei Angheluță a fost înjunghiat, fiind găsit într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la piept și alte tăieturi făcute cel mai probabil de un cuțit.

Tragedia a avut loc pe o stradă din Monterotondo în Via San Martino, în fața unei case. Martorii au auzit țipete, au ieșit afară, și au alertat autoritățile italiene. Tânărul era conștient, însă nu a putut spune celor prezenți ce s-a întâmplat. A fost transportat la o unitate medicală, unde însă din păcate a murit după câteva ore. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili autorul faptei. Cuțitul cu care ar fi fost înjunghiat nu a fost găsit de polițiști, iar în zonă nu există camera de supraveghere.

Pentru familia Angheluță, aceasta este a doua tragedie care a avut loc în ultima perioada, mama lui Andrei decedand în urmă cu 3 săptămâni. Surorile lui au făcut un apel pe rețelele de socializare, cine poate să le ajute financiar pentru repatrierea lui sau pentru a fi înmormântat în Italia. Familia trebuie să dea astăzi un răspuns autorităților, dacă Andrei va fi înmormântat în Italia sau va fi repatriat, pentru a fi condus pe ultimul drum în Ruginoasa.

Cine poate da o mână de ajutor, poate dona în următoarele conturi:

Titular cont: JUCAN MIOARA-ADINA

IBAN: RO75CECEB00008RON1087115, CEC Bank, Cod SWIFT: CECEROBUXXX

(sursa newspascani)

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here