Crimă în miez de noapte la Ţibana. Victima a fost confundată cu alt sătean

0
8050

UPDATE: Anchetatorii ieșeni au precizat că l-au reținut pe Gheorghe Capracea, suspectat de comiterea crimei de la Tibana, acesta fiind arestat preventiv pe 30 de zile pentru infractiunea de omor.

„Instanta admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Capracea Gheorghe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Capracea Gheorghe (poreclit „Sâlică” sau „Sâleanu”), cercetat sub aspectul săvârşirii de infractiunii de omor pe o durată de 30 de zile”, au decis magistratii.

În cursul nopţii trecute în localitatea Ţibana din judeţul Iași a avut loc o crimă odioasă. Un localnic i-a băgat cuţitul în inimă unui tânar. La locul crimei au ajuns mai multe echipaje ale poliţiei şi un echipaj de prima ajutor.

Cu toate eforturile medicilor, viaţa pacientului nu a mai putut fi salvată, declarându-se decesul. Este vorba despre Daniel Belehuţă din Poiana Mânăstirii, in vârstă de 23 de ani. Dumnezeu sa-l ierte!

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru omor şi continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Suspect de crima este Gheorghe Capracea (38 de ani), care a declarat ca ar fi confundat victima cu o persoana din Tibana.

Jurnalistii de la jri.ro l-au sunat si pe primarul Gheorghe Rotaru pentru detalii legate de  actiunile autoritatilor locale pentru prevenirea unor asemenea tragedii, tinand cont ca in ultima vreme s-au tot intamplat fapte cu violenta in comuna pe care o pastoreste. Nu a binevoit sa raspunda spre a fi informata opinia publica. Probabil ca daca scriam despre 3-4 lopeti de piatra aruncate peste glodul de pe vreo ulita, raspundea voios. Rusine!

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here