FOTO: Un individ din Iaşi şi-a omorât mama si a anunţat crima în direct la un post de televiziune

0
7073

In această după-amiază, la un post de televiziune a sunat un individ care anunța că și-a omorât mama. Chiar dacă ar fi fost tentati să creadă că e o glumă de 1 aprilie, angajații postului tv au sunat imediat la 112, iar echipajele care au mers la adresa indicată au descoperit că bărbatul nu glumise.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor din cartierul Frumoasa, Daniel Amarandei, în vârstă de 39 de ani, şi-a omorât mama, Elena Amarandei, tăindu-i gâtul. Femeia implinise astăzi 72 de ani.

„S-a găsit victima decedată, cu plagă în regiunea cervicală anterioară. A fost constatat decesul. Fiul, în vârstă de 39 ani, cu antecedente psihiatrice, era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără a fi nevoie de asistenţă medicală”, a spus prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Daniel Amarandei a mai avut în trecut o tentativă de omor, in urmă cu o lună a dat drumul la gaz şi a închis-o pe mama sa în cameră. Incidentul a fost sesizat agenţilor de poliţie, iar bărbatul a fost condus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, insa a fost externat  pe semnătură de către mama sa.

De asemenea există informatii cum că Daniel Amarandei a fost internat timp de 6 ani la Spitalul de Maximă Sigurantă de la Grajduri in urma unei condamnări.

 

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here