Foto: Încă o tragedie! Victime încarcerate și un copil proiectat prin parbriz. UPDATE: Ambii părinți au decedat!

0
2009

UPDATE: Victimele din autoturismul Ford Focus erau Ovidiu Ştefan şi Oana Vasiliu,din Iasi, amandoi au decedat in acest accident. Tatăl a decedat pe loc, iar mama la spital. Baiețelul in vârsta de 6 ani se află in  stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

În această după-amiază s-a produs un accident rutier în localitatea Cozmești, impactul fiind intre un Ford Focus si un Peugeot. Accidentul  s-a soldat cu un decedat, 3 victime încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara masinii.

Din primele informatii am aflat că in auto Ford Focus, ce se deplasa dinspre Mogoșești-Siret spre Pașcani, se afla un copil de 4 ani si părintii săi. În celălalt autoturism se aflau 2 tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Șoferul s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

„Au fost implicate 2 maşini, un Ford Focus în care se afla un copil de 4 ani transportat de elicopter. Prezenta traumatism cranio cerebral sever şi un hematom periorbitar stâng. A fost intubat și ventilat mecanic. Cealaltă victimă, o persoană de sex feminin preluată de SAJ . Si inca o victima, persoana decedată. In autoturismul Rover în care se afla şoferul  în vârstă de 26 ani care a fost transportat de către EPA  la Spitalul Paşcani prezentând traumatism coloană cervicală, plagă contuză la nivelul genunchiului stâng şi inca un  pasager, persoană care a efectuat solicitarea care nu a fost evaluată în momentul prezentării echipajelor SAJ-SMURD, acesta prezentându-se prin mijloace proprii la spital”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Copilul a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță si transportat la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. Femeia descarcerată este transportată de Serviciul de Ambulanță Județean cu medic la Spitalul Pașcani. Persoana decedată este un bărbat de aproximativ 40 ani.

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here