Tânăr din Voinești, dispărut de acasă de 2 zile. UPDATE: A fost găsit spânzurat!

0
431

UPDATE: Polițiștii l-au găsit pe tânăr. Din păcate acesta era decedat. A fost găsit spânzurat în pădurea din localitatea Voinești. Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care acesta a recurs la acest gest. Cunoscutii spun că Dan Nechifor absolvise Colegiul Economic Administrativ, acum era student în anul III la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și nu au cunoștintă să fi avut probleme care să-i justifice gestul de suicid.

Dumnezeu sa-i ierte rătăcirea!

 

O familie din localitatea Voinești,judetul Iasi a anuntat că fiul lor, in varstă de 22 de ani, a dispărut de la domiciliu cu  2 zile in urmă. Acesta a plecat joi, 8 aprilie 2021, de acasă și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Polițiștii ieseni caută un tanar, de 22 ani, din localitatea Voinesti, a cărui dispariție a fost sesizată la data de 10 aprilie 2021 Persoana dispărută, NECHIFOR DIMITRIE DAN IULIAN a plecat de la domiciliu, în data de 8 aprilie 2021 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 65 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariției purta o geaca de culoare neagră, blugi albastri, si era incaltat cu pantofi sport negri.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here