De astăzi, Iașul este în scenariul verde. Măsuri specifice.

0
357

Incepând de astăzi, municipiul Iași este în scenariul verde, astfel că se vor respecta măsurile preventive specifice acestui scenariu:

  • este permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor și cafenelelor (inclusiv cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor),în interiorul clădirilor fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 6,00-22,00.
  • este permisă organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.
  • este permisă activitatea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu respectarea orarului de lucru stabilit.

De asemenea, rămân în vigoare restricțiile stabilite la nivel național pentru întreaga perioadă a stării de alertă.

  • Se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc) atât în spații deschise, cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc) și desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.
  • Este suspendată defășurarea activității târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor.
  • Nu este permisă activitatea în baruri, cluburi, discoteci.

Este interzisă circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here