Centru sportiv și de agrement la Lețcani. Terenul multifuncțional de sport a fost deja predat copiilor

2
1825

Primarul comunei Lețcani-Iași, Stelian Turcu (foto), a anunțat  finalizarea lucrărilor de amenajare a terenului de sport multifuncțional de la Școala Gimnazială Lețcani. Construcția a durat aproape 6 luni, iar întreg proiectul în valoare de 390.000 lei a fost finanțat in totalitate cu fonduri de la bugetul local.

Proiectul este compus din teren de fotbal cu gazon sintetic, pistă de atletism, teren de baschet, groapă cu nisip pentru sărituri, dar și o nocturnă modernă.  Terenul va putea fi folosit atât de elevii școlii, cât și pentru competiții sportive locale.

“Așa cum am promis, am reușit împreună să finalizăm amenajarea terenului multifuncțional de sport la Școala Gimnazială Lețcani compus din teren fotbal, baschet, pistă de alergare atletism, groapă pentru sărituri și nocturna modernă. Încurajăm toți copiii din Letcani să facă mișcare pentru că prin sport construim un sistem imunitar puternic care ne ajută să învingem pandemia. Totul pentru un stil de viață sănătos.Continuăm Împreună să Construim Viitorul!!!!”, a spus primarul Stelian Turcu.

In ceea ce priveste utilizarea terenului multifunctional de sport, primarul Turcu a făcut cunoscut că va fi o locație atractivă pentru toate vârstele – copii, adolescenți, adulți și seniori care iubesc sportul și mișcarea în aer liber.
„In zilele de școală, terenul  multifuncțional este la dispoziția elevilor, în timp ce seara va fi disponibil pentru toți tinerii din comuna Lețcani care vor să facă mișcare, să joace fotbal sau baschet, să alerge pe pista de atletism, să sară la groapa cu nisip sau să facă exerciții fizice.
Încurajăm toți tinerii din Lețcani sa facă mișcare pentru că prin sport construim un sistem imunitar puternic care ne ajută să învingem pandemia”, a spus primarul Stelian Turcu.

De asemenea, edilul a anunțat că a demarat procedura de licitație și pentru construirea unei săli de sport care va avea o capacitate de 180 de locuri și care va fi situată lângă stadionul Victoria din  Lețcani. De asemenea, edilul și-a propus ca în viitorul apropiat să amenajeze la Lețcani un bazin de înot, un parc acvatic și un teatru de vară.

“Intenționam amenajarea unui bazin de înot, un parc acvatic și un teatru de vară. Vrem să înglobăm toată zona într-un centru sportiv și de agrement care să deservească locuitorii comunei și nu numai”, a mai precizat primarul din Lețcani.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here