Trai nineacă pe salariul Primăriei. Cât îi ia unei angajate să scrie o comandă către pepinieră

1
1310

Bugetar cu salariu frumos, program lejer si munca cat mai putina este reteta de succes sa treci prin viata fara sa faci riduri prea devreme. Si bineinteles sa nu-ti pese prea mult de contribuabil. Este cazul unei angajate din Primaria Iasi care, desi a primit o cerere de pe 27 aprilie 2021, din partea unei asociatii de proprietari din Mircea cel Batran pentru puiet de gard viu (100m liniari), nu a catadacsit sa scrie comanda catre pepiniera Primariei nici dupa 2 saptamani.

Incercand sa aflam unde e cererea asociatiei de proprietari, am aflat ca a fost distribuita catre Delia Muntean de la Directia tehnica. Aceasta ar fi trebuit sa emita o comanda catre pepiniera din cadrul Servicii Publice Iasi, unitate ce apartine de Primaria Iasi. Aceasta comanda a intarziat nepermis de mult avand in vedere ca suntem la jumatatea lunii mai si sansele ca puietul de gard viu sa se mai prinda sunt minime. Ba mai mult, in cursul saptamanii trecute, am incercat telefonic  sa o gasim in birou pe Delia Muntean, insa nu a raspuns nimeni, chiar daca era in jurul orei 16:00.

„Noi putem elibera puietul solicitat doar in baza comenzii emise de serviciul din cadrul Primariei Iasi, ori pana la aceasta data nu am primit o asemenea comanda”, a spus ing. Laurentiu Ivan, directorul Servicii Publice Iasi.

Vedeti-va de alte treburi, Delia Muntean. Aveti timp pana la toamna sa scrieti comanda, va ajunge in timp util si cu porumbelul voiajor. Pana atunci, mancati-va linistita leafa!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

1 COMENTARIU

  1. Munca grea in birourile de bugetari. Chiar asa, cat iti ia sa scrii un petec de hartie si sa-l trimiti pe email? In mod sigur nu erau zeci de cereri de la asociatii la sfarsit de aprilie pentru gard viu. Bataie de joc pe salarii umflate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here