Ca pe timpul lui Ceaușescu. Copii instituționalizați puși sa-i cânte președintelui CJ Iași de ziua lui

1
2081

Azi, de ziua onomastica a baronilor, la Consiliul Judetean Iasi a fost spectacol  sustinut de 36 de copii de la Centrul de Servicii sociale Bucium al DGASPC Iasi. Acestia au fost adusi cu microbuzul de insusi tartorul institutiei de ocrotire, Florin Ion, care dintr-un servilism de cote inalte, a tinut sa se gudure pe langa Costel Alexe si in zi de sarbatoare. A adus copiii din centru sa-i cante la ureche presedintelui CJ  si sefilor de servicii-“sfinti” sarbatoriti azi, desi avea multe altele de facut in cadrul DGASPC, mult mai utile si mai importante.

Florin Ion s-a comportat ca un sef de formatie care presteaza la evenimente, folosindu-se de copii, majoritatea minori, institutionalizati, ducandu-i in eroare ca acțiunea face parte din programul stabilit de DGASPC cu ocazia Zilei Copilului. S-a mutat  Ziua Copilului de la 1 Iunie tocmai azi, de Sfintii Constantin si Elena? A inceput Florin Ion sa devanseze datele evenimentelor de dragul sefilor cu care a batut palma sa mai stea 2 ani pana iese la pensie? Poate isi devanseaza si acest eveniment ca si-asa semneaza tot ce i se pune sub mustata, de multe ori netinand cont de interesul superior al copilului, ci de orgolii si neglijenta subalternilor.

”Domnul președinte a fost în centrele noastre de mai bine de trei ori. Când a fost le-a comunicat copiilor că îi așteaptă la CJ Iași oricând își doresc ei. Noi am lăsat la latitudinea copiilor să își aleagă ziua, iar ei au dorit astăzi. Da, am fost prezent și eu. Am fost în jur de 35 de persoane”, a declarat Florin Ion, directorul DGASPC Iasi.

Va mai mirati de ce nu se teme Florin Ion ca se va verifica activitatea institutiei de catre Costel Alexe&Corpul de control? Poate isi vor face curaj alte institutii!

Comentarii:

1 COMENTARIU

  1. Afara cu tutankamonul Florin Ion. Are dosar penal la sertar din 2016 si el si conducerea .Si Costel Alexe doarme in papuci, nu ia in seama ce se intampla la DGASPC. Ca si el e un penal, de aia. Se apara unii pe altii. Rusine sa va fie , trantorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here