Un tânăr din SUA îşi caută familia în județul Iaşi. Crede că ar fi în Mogoşeşti-Siret

0
2379
UPDATE: S-a gasit familia.
Un tanar din Missouri, adoptat inainte de 2000 de o familie din SUA, isi cauta familia despre care credecas-ar afla in judetul Iasi, mai precis in Mogosesti-Siret.
„Numele meu la naștere a fost Chinez Alexandru. M-am născut la data de 10/10/1998 la Maternitatea Caritas din Bucureti, Sector3. Sunt în căutarea familiei mele biologice. Mama mea se numea Chinez Maria și la momentul nașterii mele locuia in Iasi, strada MOGOSESTI-SIRET (comuna Mogosesti-Siret-n.r). Despre tatăl meu nu dețin informații. Știu ca avea 28 de ani atunci, astăzi cel mai probabil ar avea 51 de ani.
Timp de o lună am rămas in spitalul Caritas și apoi crescut până în jurul vârstei de 1 an la Fundația Iulia, într-un program de plasament maternal.
Am fost adoptat în SUA, de catre părinții mei minunați cărora le mulțumesc pentru șansa de a-i întâlni.
Astăzi, mai mult ca oricând îmi doresc să aflu cât mai multe despre familia naturală, dacă mai am fraţi/surori.
Sper că aici, cu ajutorul vostru voi reuși să ajung la ei, să-i întâlnesc și să aflu multe raspunsuri la întrebările mele.
Va rog din suflet, distribuiti cu toții anunțul meu pentru ca numai așa voi reuși să ajung la ei. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris intr-un mesaj Alexandru Chinez.
Vom reveni cu noi detalii.
(Sursa:The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României)

Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here