FOTO: Deputatul Alexandru Muraru este noul președinte al Organizației Județene PNL Iași

0
1436

Astăzi a avut loc un amplu eveniment politic ce s-a desfășurat la Teatrul National Iasi, fiind prezenți președintele PNL  Ludovic Orban, prim-ministrul Florin Cîțu, alături de oficialități centrale, regionale și locale. Cei prezenți au  participat la Conferința Județeană a PNL Iași, în urma exprimării unui număr de 400 de voturi, deputatul Alexandru Muraru a preluat, oficial, mandatul de președinte al Organizației Județene PNL Iași.

“Aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat încrederea de a duce mai departe reușitele celei mai puternice filiale politice din județul Iași. Le mulțumesc tuturor celor care și-au manifestat astăzi dorința de a face parte dintr-un proiect în care fiecare dintre ei va avea un rol. Totodată, vreau să felicit întreaga echipă care a format fostul BPJ care, alături de Costel Alexe, au reușit performanța câștigării alegerilor locale din 2020, cu peste 50 de primării și 700 de consilieri locali și județeni. De aici mai departe, nu putem decât să construim spre noi victorii. Dar alegerile de astăzi nu sunt despre noi, ci despre ieșeni. O spun pentru că avem răspunderea guvernării locale și naționale. Avem un program de guvernare de pus în practică și responsabilitatea de a livra față de cetățeni! Pornesc la drum cu o serie de obiective clare: opt ani de guvernare pentru un Iași puternic și prosper, menținerea președinției Consiliului Județean Iași, menținerea Primăriei Municipiului Iași, menținerea actualelor primării câștigate și creșterea numărului acestora la 60, respectiv creșterea numărului de consilieri locali și județeni, respectiv creșterea numărului de parlamentari, a declarat Alexandru Muraru, noul președinte al PNL Iași.

„Sunt astăzi aici pentru a-mi susține nu doar un consilier, ci și un prieten. Aceste alegeri sunt despre ceea ce vrem noi să fie PNL pe scena politică în următorii patru ani de zile. Trebuie să avem curajul să știm de ce nu suntem cel mai mare partid din România. Am făcut ce au făcut și ceilalți. Am promis, dar nu am făcut”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Și Ludovic Orban l-a felicitat pe noul șef PNL Iași:

”Îl felicit pe Alexandru Muraru pentru alegerea sa în fruntea PNL Iași. Le-am spus astăzi colegilor de la Iași că avem un mesaj puternic care trebuie transmis către toți locuitorii din toate județele Moldovei, și anume că PNL are care prioritate zero dezvoltarea Moldovei, ridicarea Moldovei, atragerea de investiții și dezvoltarea infrastructurii.
Eu mă bat cu PSD de 31 de ani, dar nu mă laud cu asta, pentru că ține de fibra mea, de convingerile mele. FSN, FDSN, PDSR, PSD, indiferent cum s-au numit de-a lungul timpului foștii comuniști, tot comuniști au rămas și nu au făcut altceva decât să țină țara pe loc, să-i mintă pe români, să lanseze promisiuni deșarte și, de fapt, să-și bată joc de România.
Moldova, timp de aproape 30 de ani a mers pe mâna PSD, și a trebuit să venim noi la putere ca să inaugurăm primii kilometri de autostradă din Moldova, de pe centura Bacăului, ca să împingem înainte toate proiectele de infrastructură importante din Moldova: Autostrada A7, Autostrada A8, Spitalul Regional Iași, modernizarea căii ferate pe coridorul 9 pan-european și toate celelalte proiecte.
La nivelul fiecărui județ trebuie să avem câteva obiective clare, pentru ca toți oamenii să știe care sunt obiectivele PNL și că noi suntem cei care le realizăm. În acest fel, oamenii ne vor judeca după realizările concrete, după măsurile concrete pe care le-am luat și, mai ales, după o îmbunătățire completă a vieții lor de zi cu zi.
Este obligația conducerii PNL și a reprezentării sale guvernamentale să sprijine toți primarii PNL, să sprijine proiectele de investiții, indiferent dacă au o opțiune sau alta la Congres. Nu există discriminare, toți primarii PNL trebuie să fie sprijiniți, dintr-un motiv simplu, pentru că oamenii ne vor judeca după ceea ce vor face bun primarii din fiecare comunitate locală”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Structura Biroului Politic Județean al PNL pentru perioada 2021 – 2025 este următoarea:

Alexandru MURARU – Președinte

 Lucian RUSU – Prim-Vicepreședinte (Departamentul: Strategii și Relații Politice)

Liviu BRĂTESCU – Prim-Vicepreședinte (Departamentul: Politici Publice)

Marius Alin ANDRIEȘ – Prim-Vicepreședinte (Departamentul: Dezvoltare Urbană și Relația cu Organizația Municipală Iași)

 Andrei CAZACU – Vicepreședinte (Departamentul: Strategii și Relații Politice)

Romeo VATRĂ – (Departamentul: Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt)

Silviu APOSTOL – Vicepreședinte (Departamentul: Politici economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene)

Daniel JURAVLE – Vicepreședinte (Departamentul: Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, ONG)

Stelian TURCU – Vicepreședinte (Departamentul: Politici privind Administrația Publică, Justiția, Siguranța Națională, Ordine Publică, Siguranța Cetățeanului)

Benoni MORUZI – Vicepreședinte (Departamentul: Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală)

Dan NIȚĂ – Vicepreședinte (Departamentul: Politici în Sănătate)

Marius DANGA – Membru

Ioan ALEXA – Membru

Liviu DULGHERU – Membru

Constantin DOLACHI – Membru

Marius MINEA – Membru

Paul MURSA – Membru

Gheorghe HRIȚCU – Membru

Ion TĂNASĂ – Membru

Mihai ȚIBUCANU – Membru

Dumitru PRIGOREANU – Membru

Ionel ONEAGĂ – Membru

Mihai Claudiu BODOAȘCĂ – Membru

Daniel ȘANDRU – Membru

Sorin TRANDAFIRESCU – Membru

Florentin CIOBOTARU – Membru

 

 

 


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002413328{main}( ).../index.php:0
20.0004414800require( '/home/jriro/public_html/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.668066264152require_once( '/home/jriro/public_html/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.682166313160include( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/single.php ).../template-loader.php:106
50.957068747048locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $require_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.957068747144load_template( $_template_file = '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php', $require_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:716
70.957268757600require_once( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php ).../template.php:770
80.976668807240td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.976968823832td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:974
101.003468869304td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here