FOTO-VIDEO: O ramură a proxenetismului din Romania a fost anihilată la Iaşi

0
6037

Descinderi de amploare pe o stradă din Iaşi. Zeci de ieşeni au rămas cu gura cascată atunci când au observat că în faţa lor se desfăşoară o acţiune a celor din Politie, asta în condiţiile unei actiuni speciale. Din informaţiile oferite, aceasta acţiune vizeză anihilarea unei bande de proxenetism.

„Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de le lângă Judecătoria Vaslui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Azi, 5 august a.c., poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Vaslui și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Iași, Suceava și Botoșani au efectuat 5 percheziţii domiciliare, dintre care trei pe raza judeţului Iaşi, una în judeţul Suceava și una în județul Botoșani în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism”, au precizat anchetatorii.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Vom reveni cu detalii.

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here