VIDEO: Duminică vor fi gata lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la Lețcani – Bogonos

0
1995

Duminică, 15 august 2021, vor fi finalizate lucrările de amenajare a sensului giratoriu provizoriu de pe DN 28, km 60+470-Lețcani, intersecție cu DJ 248B-Bogonos, județul Iași. Măsura reprezintă efortul comun al DRDP Iași, IPJ Iași – Serviciul Rutier și al Primăriei Lețcani, în vederea reducerii riscului de accidente constatat în zonă.

Lucrările au fost executate în regie de Secția Drumuri Naționale Iași și au constat în supralărgirea carosabilului prin casetare și așternere de mixtură asfaltică, cu montarea semnalizării rutiere corespunzătoare. De asemenea, intersecția va beneficia de instalație de iluminat prin panouri solare. Urmează executarea premarcajului rutier și montarea de parapet lestabil (din material plastic), marcajul permanent urmând a fi executat în perioada următoare, în funcție și de condițiile meteo.
În acest sens, DRDP Iași lansează către conducătorii auto un apel la înțelegere pentru eventualul disconfort produs în trafic prin executarea lucrărilor, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea noii semnalizări instituite în zonă.
Reamintim că, în vederea asigurării unor condiții optime de siguranță și confort în trafic, în perioada mai-iunie, întregul tronson cuprins între Podu Iloaiei și Lețcani a beneficiat de lucrări de așternere a covorului asfaltic executat de Secția Drumuri Naționale Iași.
„Sensul giratoriu de la intrarea in loc.Letcani la intersecția cu DJ 248B spre loc Bogonos ,Axa3 Centura ușoară a ZMI ,reprezintă un pas important in reducerea numărului de accidente rutiere de pe Drumul European 583 ,care traversează comuna Letcani Jud.Iasi . Un proiect propus de multi ani care cu siguranța va salva multe vieți omenești”, a declarat Stelian Turcu, primarul comunei Letcani.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here