Furnizarea apei potabile restrictionată

0
607
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În scopul igienizării rețelelor de distribuție și a rezervorului de apă potabilă din localitatea Bârlești, comuna Erbiceni, de 300 mc capacitate, joi 19 august 2021, în intervalul orar estimat 7.00 – 21.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Erbiceni, Bârlești și Spinoasa din comuna Erbiceni.

De aemenea, in scopul igienizării rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de apă potabilă din localitățile Tungujei, de 100 mc capacitate, respectiv Jigoreni, de 100 mc capacitate, miercuri 18 august 2021, în intervalul orar estimat 7.00 – 23.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Tungujei, comuna Tibanesti.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here