Foto: Zi de sărbătoare la Ciortești

1
1791
Pe parcursul zilei de astăzi, la sărbătoarea „Zilele Comunei Ciortești”, au avut loc mai multe evenimente desfăsurate la noul Cămin cultural din localitate. Sala a fost neincăpătoare pentru câtă lume era, multi localnici rămânând pe soseaua din fata caminului cutural. Au fost prezenti copii si părinti, dar si bunicii care au 50 de ani căsătorie, un exemplu bun de urmat pentru generatiile care vin din urmă.
„Am premiat 11 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie și 69 de elevi cu medii peste 9.50. Cuplurilor li s-au acordat câte 100 lei, diplome, bomboane și spumant Bucium, cadou din partea Societătii Bucium. Elevii, 67 la număr, au primit diplome, bomboane și 100 lei fiecare. Alte 2 premiante, singurele cu medii de 10-Horhotă Alexandra și Scafariu Denisa,  au primit Cupa Excelenței și câte 500 lei”, a  declarat Alina Apostol, primarul comunei Ciortesti.
De asemenea, celor 22 de soti sărbătoriti li s-a oferit  o masă de protocol, in cadrul căreia  s-a ciocnit un pahar de sampanie cu ei si în cinstea lor pentru longevitate și exemplu în comunitate.
„Mulțumesc tuturor pentru prezență, sper că ați petrecut o după amiază memorabilă alături de cele 11 familii de aur și cei 69 de copii cu medii peste 9.50 premiați astăzi.
Scafariu Denisa și Horhotă Alexandra sunt decaristele noastre, sper ca în fiecare an să pot premia excelența în educație.

Le mulțumesc, de asemenea, colegilor mei din PNL, care astăzi au făcut efortul de a fi prezenți, domnului vicepreședinte CJ Iași Sorin Afloarei, Codrin Lupu consilier județean și Lucian Rusu, primvicepreședinte PNL Iași. Vă asigur că toate realizările mele se datorează și sprijinului politic de care am parte. Vă asigur că încerc să creștem și să dezvoltăm nu doar investiții, ci și comunitatea”, a mai adaugat primarul Alina Apostol.

In cadrul Zilelor comunei a fost prezent Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași, alaturi de  artistii consacrati  fiind prezenta si  micuța solistă Bianca Scafariu, un nume de care vom mai auzi in viitorul apropiat.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here