Încă un primar a renunțat la mici și bere de zilele comunei. Elevii merituoși de la Scobinți au fost premiați

0
2595

După ce săptămână trecuta la zilele comunei Ciortești s-a renunțat a ideea de mici și bere fiind premiati elevii, astăzi și primarul de la Scobinți a oferit premii în carți si bani elevilor merituoși. Primarul Gheorghe Hrițcu i-a invitat la Mănăstirea Sângeap – Basaraba pe cei cu merite deosebite la învățătură care studiază în școlile din Scobinți și Hârlău. De menționat că Primăria Scobinți nu a mai organizat zilele comunei în stilul tradițional de până acum cu mici și bere, ci a alocat suma de 60.000 de lei pentru stimularea și încurajarea elevilor să obțină rezultate cât mai bune.

Astfel, elevii din clasele I-IV care au obtinut la sfârsitul anului scolar premiul I au primit  câte 200 de lei, cei cu premiul II-câte 100 lei, iar cei cu premiul III-câte 50 lei.

Elevilor claselor V-XII care au luat premiul I li s-a oferit câte 250 de lei, premiul II câte 150 de lei, iar pentru premiul III- 100 lei fiecaruia.

După premierea elevilor a avut loc un spectacol al Companiei Andirino din Iași, copiii fiind încântați de tot programul și de  Dansul Prieteniei, în special.

“Știm cu toții că anul școlar 2020-2021 a fost unul atipic, greu, plin de provocări, neliniști și nesiguranță. Dar mai știm că sunteți niște copii deosebiți, care ați făcut față cu brio acestor greutăți și provocări și ați arătat tuturor că sunteți niște luptători, că aveți o voință de neclintit și că puteți avea rezultate școlare foarte frumoase, chiar și în aceste condiții restrictive. Sunteți niște luptători câștigători! Aveți toată aprecierea și recunoștința noastră!
De aceea, Primăria Scobinți și Consiliul Local Scobinți vor să vă răsplătească munca, puterea voastră de adaptare în această perioadă și mai ales rezultatele deosebite la învățătură și să vă premieze, pe cei mai meritoși dintre voi”, s-a adresat elevilor primarul Gheorghe Hritcu 
loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here