Un consilier judeţean PNL este noul director al Aeroportului Internaţional Iași

0
1099
UPDATE: „Suntem in etapa in care avem pe de o parte un proiect amplu de modernizare al aeroportului, pe de alta parte o situatie instabila la nivelul echipei de management, ceea ce poate afecta ritmul de lucru pentru definitivarea proiectului.
Din 2015, aeroporturile din Bacau si Suceava au facut investitii importante in modernizarea pistelor si extinderea terminalelor, ceea pune presiune concurentiala pe aeroportul Iasi in sensul acelerarii procesului de modernizare.
Contextul actual m-a determinat sa accept aceasta poztie, pentru a-mi aduce aportul la acest proiect drag mie.
Multumesc din suflet tuturor celor care m-au incurajat, ma sustin si au incredere in mine”, a scris pe Facebook Romeo Vatră.

In urma deciziei Consiliului de Administrație întrunit astăzi, liderul de grup al consilierilor judeţeni PNL Iași a fost desemnat noul director general interimar al Aeroportului Internaţional Iași. Oficial, Romeo Vatră isi va lua funcţia in primire de luni, 30 august 2021. Mandatul lui Romeo Vatră este valabil până în luna octombrie 2021, cu posibilitatea de a fi prelungi pentru incă câteva luni.

Consilierul judetean Romeo Vatră ocupă în prezent şi funcţia de preşedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), unitate subordonata Consiliului Judeţean Iași.  Cu aceata numire , Romeo Vatra  va trebui să renunţe la calitatea de ales judeţean şi la cea de președinte ATOP pentru a putea să fie directorul aerogării.

Funcţia de director al Aeroportului Internaţional Iași a devenit vacantă după demiterea fostului director, Cătălin Bulgariu la finalul anului 2020. A urmat ca interimar Vasile Stoicea, el fiind promovat de pe funcţia de director operaţional al Aeroportului Iasi.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here