Foto: Tragedie la Raliul Iașului. Pilotul Adrian Răspopa a murit! Competiţia a fost anulată

0
3208

Tragedie la Raliul Iașului. Adrian Răspopa (41 de ani), unul dintre cei mai buni piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri a murit, după un accident suferit pe PS 2 a Raliului Iaşiului. În urma acestei  veşti, organizatorii au decis anularea competiţiei.

„Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat. Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfașurare și anularea etapei.

Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere. La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului.

Odihnește-te în pace, Adi”, scrie in comunicatul Federației Române de Automobilism Sportiv.

,În sala de operație  s-a resuscitat două ore în total în UPU și în sală , s-a intervenit chirurgical și s-a făcut tot ce e medical și omenește posibil”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu

Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfașurare și anularea etapei.

Copilotul Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar a fost transportat la spital pentru investigaţii.

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă”, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, la scurt timp după producerea evenimentului.ulterior, insa, s-a decis anularea evenimentului.

 

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here