Florin Cîțu în vizită la Iași. Moțiunea “România Liberală” a primit votul organizației PNL Iași.

0
354
Vizita de astăzi a premierului Florin Cîțu la Iași nu a fost doar despre un ideal sau un scop politic, ci și despre găsirea soluțiilor practice pentru nevoile locale și regionale și o reconfirmare că proiectele Iașului și ale Moldovei au susținere din partea Guvernului României.
Parcul Industrial de la Lețcani, care deja a primit finanțare, Institutul de Boli Cardiovasculare de la Miroslava, centura ușoară a orașului care va degreva traficul din Bucium, Sala Polivalentă de la Moara de Vânt sau autostrăzile A7 și A8 sunt câteva dintre marile proiecte care vor primi sprijin de la Guvern.
Totodată, a fost un nou prilej pentru diseminarea programului guvernamental Anghel Saligny, de a răspunde întrebărilor venite din partea autorităților publice și de reafirmare a sprijinului guvernamental pentru dezvoltarea locală. Numai cine nu a făcut politică în teren nu cunoaște dificultățile comunităților rurale și discrepanțele între acestea și mediul urban.
“Fiecare localitate are particularități și nevoi diferite, de aceea este necesar ca autoritățile centrale să aibă o vedere completă și de ansamblu asupra regiunii noastre.
Realizarea proiectelor așteptate de ieșeni trebuie să fie o certitudine  în parteneriatul pe care îl avem cu autorităţile guvernamentale, de unde să rezulte în investiții palpabile, care nu pot fi puse la îndoială.
Votul dat astăzi moțiunii premierului Florin Cîțu – România Liberală – nu este doar un vot care cântărește strict pe plan politic, pentru că avem, în același timp, responsabilitatea unei bune guvernări, indiferent de piedicile politice care, în mod inevitabil, apar pe acest drum.
Sunt încrezător că PNL Iași, cel mai puternic partid, care are conducerea Primăriei Iași, a Județului, majorități în CL și CJ, 53 de primari și sute de consilieri locali și viceprimari, va reuși, la finalul celor 4 ani de mandat, să vină în fața oamenilor cu fapte concrete. La alegerile parlamentare și locale am primit încrederea oamenilor, iar ca Președinte al PNL Iași mă voi implica cu toată determinarea pentru că ceea ce am promis în campanie să devină realitate”, se arata in comunicarea președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here