FOTO: Trei fraţi arestaţi pentru viol şi tâlhărie. Au crezut că dacă folosesc internetul nu vor fi prinşi

0
1758

Trei fraţi din Bârnova au fost prinsi după o lună si jumatate de la comiterea unui viol si a jefuirii victimei. Cei trei au apelat la un anunt de pe internet postat de o tânară care isi oferea serviciile sexuale, ulterior ajungându-se la viol si jaf.

Victima violului are vârsta de 20 de ani şi avea postat un anunţ  pe site-ul de publicitate Publi24. Fata închiriase un apartament in vecinatatea  mall Palas, la un complex imobiliar nou şi acolo îşi invita clienţii. In ziua respectivă, după ce a negociat tariful prin mesaje pe internet, fata a primit în casă un tânăr. Dupa incheierea serviciilor stabilite, individul a achitat suma de 100 de lei, apoi, în timp ce fata se afla în altă zonă a apartamentului, el a mers la uşă şi a deblocat-o. În casă au intrat alţi doi indivizi dornici de aceleasi servicii. Fata nu a dorit să facă sex cu ceilalţi doi, însă cel care făcuse deja a ameninţat-o cu bătaia, iar în cele din urmă, de frică, ea a fost nevoită să accepte. După ce au violat-o, indivizii au si jefuit-o, luand  din casă lucruri de valoare, inclusiv un televizor.

Tânăra a mers ulterior la Poliţie, unde a făcut plângere, însă anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi nu au avut prea multe indicii pentru a iniţia căutările, inafara identitatii din discutiile de pe internet si aceea una sumara. După mai bine de o lună de comiterea faptei, violatorii au fost gasiti si s-a constatat ca sunt frati.

Cei trei – Cătălin Mihai Talica, Ionuţ Andrei Talica şi Marius Talica locuiesc în Bârnova şi au vârsta de 21, 30 şi 31 de ani. Cel care a mers la fată apoi le-a descuiat uşa celorlalţi este cel de 31 de anim are antecedente penale, fiind prins  conducând fără permis un autoturism. Acum, el este cercetat pentru infracţiunea de complicitate la viol şi tâlhărie, iar fraţii lui, pentru infracţiunea de viol. Ieri, judecătorii au decis ca ei să fie arestaţi pentru 30 de zile.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Bârnova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 26 iulie a.c, doi tineri, prin exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o tânără. Ulterior, aceştia i-ar fi sustras din locuinţă un telefon mobil, un televizor şi 600 de lei. Un al treilea tânăr ar fi fost complice la comiterea acestor fapte. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar patru persoane au fost conduse la audieri“, a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

(Sursa foto ZDI)

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here