Taxă de protecție la Liceul Tehnologic Hârlău. Poliția vizionează camerele de supraveghere

0
1013

În cursul zilei de ieri, câțiva adolescenți cu apucături de golani au intrat în curtea Liceului Tehnologic din Hârlău și ulterior în sala de clasă unde se țineau orele de după amiază, solicitând bani câtorva elevi. De asemenea, mai mulți elevi au reclamat cadrelor didactice că după terminarea orelor de curs, în drum spre casă sunt abordați și chiar amenințați să dea bani sau obiecte personale sub pretextul unei taxe de protecție.

Conducerea liceului a anunțat Poliția cu privire la aceste aspecte și a pus la dispoziție imagini  de pe camerele de supraveghere ale școlii.Totodată au fost audiate cadre didactice și elevi în vederea identificării tinerilor care cer taxa de protecție sau îi buzunaresc pe elevi, luându-le obiectele aflate asupra lor.

„Din păcate, în incinta școlii au pătruns câteva persoane care cer elevilor taxa de protecție, îi amenință și se comportă așa cum nu ar trebui într-o unitate de învățământ. Problema este că ele sunt persoane greu de identificat acum, câtă vreme toată lumea poartă masca în interiorul instituției, însă au început cercetările și sperăm că Poliția să-i identifice cât mai repede”, a declarat Ioana Dila, purtător de cuvânt al Liceului Tehnologic Hârlău. 

Vom reveni


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here